Gastenboek

  • 07-12-2019 - Bedankt Nancy! De spullen waren goed verpakt en ik ben...  lees meer
  • 26-11-2019 - zeer fijne service, prachtig karaf met glazen en dan ook...  lees meer
  • 25-09-2019 - Zeer leuke site om zo maar is doorheen te snuffelen. lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Hoe gaan we te werk?

Wij hebben geen  winkel, alles wordt opgestuurd via bpost, tenzij je je pakket liever komt halen…

Je doorsnuffelt de site van voor naar achter of omgekeerd, op zoek naar dat wat jij leuk vindt.

Hopelijk zie je iets, waarvan je denkt “dat wil ik”, zo niet,  volgende keer beter, kom dan later zeker nog eens opnieuw een kijkje nemen, want de winkel zal telkens opnieuw aangevuld worden met nieuwe sfeervolle items.

Heb je wel iets gevonden, dan kan je het eenvoudig in je winkelmandje toevoegen, door het aan te klikken. Daarna kan je verder “winkelen” of “naar de kassa gaan”. 

Eenmaal aan de kassa, kan je kiezen of je je spulletjes wil komen ophalen, dan worden er geen verzendkosten aangerekend, en kan je je bestelling contant betalen bij afhaling bij ons thuis, na afspraak. Wanneer je kiest om je pakketje te laten opsturen, dan krijg je van ons een mail met de betalingsgegevens, en worden verzendkosten in rekening gebracht.  Je hebt  7 kalenderdagen de tijd om de overschrijving uit te voeren. Wanneer wij uw betaling ontvangen hebben, dan wordt het pakketje in theorie binnen de 3 dagen op de post gedaan, in de praktijk is het meestal de dag na ontvangst van de betaling, kortom zo snel mogelijk. Afhankelijk van waar je woont, wordt uw bestelling, kort daarna bij jou afgegeven.

Wij proberen de  artikelen zo objectief mogelijk in beeld te brengen en omschrijven de zaken zo correct mogelijk. Mocht  je toch liever eerst een kijkje komen nemen naar wat jou interesseert, dan kan je daartoe een afspraak maken,  dan kan je dit combineren met een uitstapje naar zee, wij wonen op een boogscheut van de haven van Nieuwpoort…